Post by disfcomtatawhips on Feb 7, 2022 6:03:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hotel Transylvania Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hotel Transylvania Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها منبع بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Hotel Transylvania Adventures 2022 version ▞▞▞
Отель Трансильвания Приключения guv
بازی همچنان باقی بماند
عالی بود اما یکم سخت میشه کم کم
من می بینم که چگونه کار می کند و به شما خواهم گفت
بازی در سطح 16 متوقف شده است و به جز اتمام سطح 16، سطح 17 کار نمی کند، حتی باز نمی شود
ترانه رضوان سلام 😘😘😘😘👩 اینا رو نوشتم چون میدونم عالیه😙😙😙 تو این رو ز های قرنتینگی عالی هست
پاسخ دهید ¼lellelllelllellyigigiIIIIIIIIY زیستن استاددد را نده
تبلیغات خیلی زیاد! من بازی را 5 دقیقه بعد از شروع بازی نکردم و مانند 5 تبلیغ دیدم که 2 تای آنها حتی نتوانستم از آنها خارج شوم. من حدس میزنم که من از هر چیزی که لازم است خارج شدهام و دیگر نمیتوانم بازی کنم تا احساسی از بازی داشته باشم. من متوجه شدم که برای یک دقیقه سرگرم کننده است تا همه اینها و سپس سریع بد شد. ای کاش در آن مناطق بد نبود زیرا من دوست دارم این را بازی کنم.
خیلی بازی بدی هست همش از بازی میاد بیرون 😞😞😞😞😞😞😞😶😶😶😶
آنقدرها هم سرگرم کننده نیست که گاهی اوقات یخ می زند
خیلی زیاد Adsss..... این بازی حاوی تبلیغات بعد از هر سه دقیقه، توسعه رقت انگیز و روشی ارزان برای تحریک کاربران است، بسیاری از سطوح یا تقریباً همه سطوح باید در عرض یک دقیقه تکمیل شوند تا ستاره بگیرید که غیرممکن است. تبلیغات و عدم طراحی و گیم پلی ضعیف، مفهوم خوب این بازی را خراب کرده است.
Hotel Transylvania 2 1.1.77 دانلود بازی هتل ترانسیلوانیا 2 ...
عاااااااالی
من واقعاً این بازی را دوست دارم اما سطح بیشتری ندارد، می تواند بهتر باشد اگر سطح بیشتری را در این بازی قرار دهید با تشکر از شما
من الان سه بار این بازی را دانلود کردم و درست زمانی که تقریبا به دو طبقه آخر هتل رسیدی، بازی سه بار مرا بوت کرد! حیف چون من بازی رو خیلی دوست دارم ولی سه بار و تو بیرون 😡😡😡
خیلی خوب است اما وقتی جواهرات ندارم کمی آزاردهنده است
Talking Ginger 2 Rozrywka bhcs
بازی شما خوب است، نوه های من عاشق بازی هستند، اما شما هیچ آموزشی ندارید که بگوید چگونه بازی کنید یا چگونه الماس های بیشتری به دست آورید مگر با خرید آنها
این را برای دخترم در رایانه لوحی خود دانلود کردم و اکنون او نمی تواند به عنوان گیر کرده در مبلمان ساختمانی بازی کند و سکه های کافی برای خرید رنگ ندارد اما ما را مجبور می کند فقط در آن صفحه مجاز باشیم، نمی توانیم به عقب برگردیم و سطوح را دوباره انجام دهیم تا بیشتر به دست آوریم. سکه ها
سختی خیلی سخت است! چگونه بازی را در یک دقیقه تمام کنیم؟ حتی اگر همیشه برای جمع آوری چیزی توقف نکرده باشید، باز هم از حد مجاز عبور خواهید کرد! این مضحک است
وقتی به سطح هشت رسیدم آنها به من اجازه بازی نمی دهند من بازی را دوست دارم اما همانطور که دوباره تکرار می کنم آنها اجازه ندادند که سطح هشت را پاس کنم
Hotel Transylvania: Transformania - هتل ترانسیلوانیا 4: ترانسفورمانیا.
Hotel Transylvania Adventures রোমাঞ্চকর yqz
خیلی عالی بود
Hotel Transylvania Adventures - Latest Version For Android
من عاشق این بازی هستم اما تنها مشکلی که دارم این است که وقتی زمان شما می آید نمی توانید سریعتر بروید. جدا از این که حال من خوب است، لطفاً چند تغییر در بازی ایجاد کنید. متشکرم...
خیلی سرگرم کننده! من دوست دارم بازسازی کنم که بعداً در بازی می آید، fyi. نفرت سطح 13!!!
تبلیغات مشکل ساز است خیلی زیاد است و بسیاری از آنها بازی را خراب می کنند. گاهی اوقات برای بازی کردن باید چندین تبلیغ را تماشا کنید. واقعا بازی رو خراب میکنه
خیلی خوبه
بازی بسیار سرگرم کننده است، اما تبلیغات تهاجمی هستند و تلفن من را در اختیار می گیرند و تابوت رایگان هرگز کار نمی کند. هنگام پخش به موسیقی و کتابهای صوتی گوش میدهم که آگهیها به طور مکرر بسته میشوند یا باعث توقف میشوند. من آگهی را تماشا خواهم کرد، با آن برخورد خواهم کرد اما نه به این صورت. سایر تبلیغات بازی بسیار کمتر آزاردهنده هستند. در کل برای من ارزش نداره
دانلود بازی Hotel Transylvania Adventures برای اندروید + نصب ...
Hotel Transylvania Adventures Adventure jfpa
خیلی خوبه دست سازنده درد نکند واقعا عالیه نصب کنید پشیمان نمیشید💫💫💫💫💫💫💫💫
چند منطقه؟ آیا فقط 4 منطقه است؟ این ناامید کننده است..
عاعاعاعاعاعاعااعاعاعالیلیلیلی🤗🤗🤗😆😆😆😆🥰🥰🥰🥰😁😁🤩🤩🤩😍😍❤️❤️❤️❤️ 🖤🤎🤎🤎💜💜💙💙💚💚💛💛💛🧡🧡❤️❤️♥️😻😻
این یک بازی واقعاً خوب برای انجام تبلیغات است، اما یک بازی سرگرم کننده برای بازی است، توصیه می کنم آن را بازی کنید!
عالی بازی خیلی سرگرم کننده هست پیشنهاد میکنم کنین و لذت ببرید
Hotel Transylvania Adventures - Run, Jump, Build! - زمین دی ال ...
سطح 70 خیلی خیلی سخته
Hotel Transylvania: avventure Avventura kyt
اصلا از این بازی راضی نیستم من این بازی را برای دخترانم گرفتم تا بازی کنند و بعد از بازی در 5 سطح آنها نمی توانند بدون تماشای اضافه های احمقانه قبل از هر نوبت یا پرداخت هزینه برای بازی بازی کنند که بسیار آزاردهنده است. من این بازی را حذف خواهم کرد
اگر مشکل دارید، بازی سرگرم کننده مجدداً راه اندازی می شود، پس از عبور به سطح بعدی، از آن خارج می شوید.
من خیلی بازی را دوست دارم، اما وقتی به سطح 8 رسیدم شروع به انجماد کرد، بنابراین نمی توانم بازی را انجام دهم. من یک 5 ستاره می گذارم اما این یک مشکل بزرگ است. میشه لطفا درستش کنید؟
از آنجایی که شما مردم اصرار دارید که در سطح دوم نظر بگیرید و بعد از هر سطح من را با یک تبلیغ اشباع کنید، من فقط می توانم به شما سه ستاره بدهم. اگر همه چیز تغییر کند (من شک دارم، همه شما بسیار قابل پیش بینی هستید) من رتبه خود را در نظر خواهم گرفت.
زمان زیادی طول کشید تا بارگذاری شود و سپس مشکلی ایجاد شد و من نتوانستم بازی کنم
دانلود بازی اندروید Hotel Transylvania Adventures v1.3.8